Reviews from Restaurant Uni Woudrichem

Recent reviews

5.0
Suzanne
26 February 2024

De bestelling was mooi op tijd klaar om af te halen en de sushi was erg lekker!

Anoniem
26 February 2024

De pokebowl was vooral veel rijst, we misten vooral zeewier en krab. Ook hebben wij graag wat Japanse mayonaise oid bij de pokebowl. De toppings die er wel op zaten waren prima als combinatie maar wat ons betreft iets te weinig. Het zou fikn zijn als je los extra toppings kan kiezen. Ik miste in het menu een pokebowl met tonijn. Ook menu A op, dit was oke maar het mag allemaal iets smaakvoller en meer uitgesproken.

Mark Snijders
24 February 2024

Echt heel goed eten. Fantastische smaken van de sushi en de gebakken zalm, churros en loempia's waren ook uitstekend.

Sd
24 February 2024
Raoul Nijst
23 February 2024

Gewoon goed. Iets mer duidelijkheid ( foto’s bij gerechten) zou fijn zijn

Claudia Maser
15 February 2024

Jammer dat er geen tas was om de grote schaal sushi mee naar huis te dragen. Dat zorgde wel voor problemen op de fiets. Er was iets teveel sushi met fruit. Daar houd ik persoonlijk niet zo van. Ik zou deze feestschaal niet meer bestellen. Verder was het wel lekker en als verrassing kleine loempia's. Dat is erg aardig.

Paul
15 February 2024

Eten is top! Helaas was het wel wat later klaar dan de afgesproken tijd

Adri van der Aar
14 February 2024

Het eten was prima maar we miste de sauzen bij de Sushi

van helden
14 February 2024

Helaas was het restaurant vol.. Toen maar Sushi besteld de Luxe Xl box.. Heerlijk, super vers helemaal top.. en een doosje mini loempias cadeau super leuk op mijn verjaardag... bedankt weer Uni...

Mandy Vink
12 February 2024

Heerlijk gegeten. Van de champignonsaus mag nog wat extra, smaakt heel goed bij de runderhaas. Heerlijk vlees, goed bereid. De carpaccio was voor mijn persoonlijke smaak iets te gekruid, maar verder heel zacht vlees en ruim belegd. Heel goede ervaring! Bedankt 😊👌

Nelly de Joode
11 February 2024

Heerlijk verse sushi, van genoten!

Anoniem
10 February 2024

Zoals altijd top!!!

Kiki
10 February 2024
Gertie
4 February 2024

Ook tijdens mijn verblijf in het UMCU genoten van de heerlijke sushi en poke bowl

Raoul Nijst
2 February 2024

Een flesje sojasaus is weinig. Wasabi ontbrak…. Maar prima poke

Talitha
2 February 2024

Altijd lekker

Willem
29 January 2024

Was goed

Annet
28 January 2024
Tamara van Tilborg
28 January 2024

Heerlijk gegeten

Natalie
27 January 2024

Smaakvolle sushi. Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle communicatie Vriendelijk personeel

Leo
25 January 2024
E.
24 January 2024

Heerlijk!

Wim Dille
21 January 2024
Renee
20 January 2024
Judith
20 January 2024
Semm
15 January 2024

Lekker makkelijk bestellen via de site, staat al klaar bij ophalen. Vriendelijke mensen. Kwaliteit eten is goed, sushi blijft duur, maar wel lekker! Zou alleen bij de boxen wel meer dingen willen veranderen zoals sushi met meloen dat je die kan vervangen door iets wat je dan lekkerder vindt.

Daan
15 January 2024
Kim Van Marion
14 January 2024

Was erg lekker

Judith
14 January 2024
Laurens van Bokhoven
13 January 2024

Zeer lekker gegeten. Kwaliteit van het eten is erg goed.

Jasko
13 January 2024
Talitha
8 January 2024

Heerlijk gegeten

Amy Rietveld
5 January 2024

Was optijd klaar en weer erg lekker zoals altijd!

Metz
3 January 2024

Op nieuwjaarsdag 5 pokebowl besteld. De rund (2x) was lekker en de kip (1x) was heel heerlijk. Helaas was de zalm (2x) heel slecht in een pokebowl horen goede stukken verse zalm te zitten, dit leek echter nergens op donkere snijresten van zalm die zeker niet vers was, heel jammer…

Reaction from Restaurant Uni

goede avond metz wij gebruiken gerookte zalmfilet voor de poke zalm.Als u vers wilt eten ,kunt u dit van tevoren aan ons doorgeven,dan zullen wij ons best doen om aan de wensen van de klant te voldoen . groetjes, restaurant uni

Talitha
1 January 2024

Heerlijk!!!!

Annelien
29 December 2023

Een aanwinst voor Woudrichem en omgeving. Bestelling stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Vriendelijk geholpen. Sushi smaakte heel goed. Wij komen nog eens terug.

Wendy
28 December 2023

Ik bestelde voor het eerst sushi bij dit restaurant en wanneer ik aan kwam stond het al voor mij klaar. De mensen waren ook erg vriendelijk en gastvrij. De sushi was ook heerlijk en voor een goede prijs. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar

Claudia
27 December 2023

Heerlijke sushi. Vers gemaakt en de bestelling stond op tijd klaar.

Renate
26 December 2023
Conny Van Gastel
26 December 2023

Erg lekker super vers prima verpakt een correcte afhaal mogelijkheid.

Jasko
26 December 2023
hans.kraaieveld@online.nl
25 December 2023

Stond keurig op tijd klaar. We hebben er heerlijk van gegeten. Prima service en vriendelijke bediening!

van helden
24 December 2023

bedankt voor het kopje koffie tijdens het wachten.. Veel succes met de nieuwe zaak!

Ellyn
22 December 2023

Voor de eerste keer afgehaald, stond netjes op tijd klaar, aardige geholpen met mijn gestuntel aan de telefoon en erg lekker. Jammer dat er niet aangekondigd is dat er een nieuw sushi restaurant in Woudrichem zit. Ga dit zeker via mond op mond reclame doorgeven

Rina donkersloot
20 December 2023

Heerlijke box sushi gehaald, lekker vers en afwisselde hapjes. We hebben er van genoten!

Talitha
20 December 2023

Heerlijk gegeten

Angelique
15 December 2023

Was weer heerlijk… mooie nieuwe zaak👍

Annet
10 December 2023

Lekker gegeten, genoeg keus

Bouwman
9 December 2023
Ronald van de Werken
6 December 2023

Wat een geweldige ervaring! Heerlijk gegeten. Wij zijn erg blij met deze aanwinst voor Woudrichem!

Nanda Valk
4 December 2023

Makkelijk te bestellen, snel op te halen en heerlijk gegeten

Iris Wijntje
3 December 2023

Heerlijk shusi gegeten vriendelijke bediening stond op tijd klaar en nog wat extra’s gehad kortom ik beveel het van harte aan !!!

Amy
2 December 2023

Sushi was lekker en snel klaar! Goyza is echt een aanrader!

Mariska
1 December 2023

Heerlijke sushi. Alleen zou het heel fijn zijn als de gele plastic korst van de kaasblokjes in de carpacciorol eraf gesneden wordt.

Van Vugt
30 November 2023

De Sushi was heel goed!

Wesley
28 November 2023
Schreu
24 November 2023

Heerlijk gegeten! Super sushi 🍱 Alleen was een extra flesje soya saus welkom geweest. We kwamen helaas te kort…..